Ontwikkeld voor/door vakmensen

Vrijblijvende dakinspectie

Op de hoogte van nieuwste technieken

Home » Bitumen dakbedekking Breda

Een bitumen dakbedekking in regio Breda

Wilt u bitumen dakbedekking laten leggen door een echte specialist uit de omgeving van Breda, Etten-Leur en Roosendaal? Dan kunt u uitstekend terecht bij Totaaldak. Wij zijn een professioneel dakdekkersbedrijf uit regio Breda dat daken van hoogwaardige kwaliteit realiseert. Voor een renovatie of reparatie van uw dak helpen wij u een totaaloplossing te vinden. Zo bent u verzekerd van een optimale dakbedekkingsconstructie. Voor een bitumen dakbedekking van zowel platte als hellende daken, schakelt u daarom onze experts in die werkzaam zijn in de omgeving van Breda, Roosendaal en Etten-Leur. Ontdek onze uitgebreide service en dienstverlening!

Onze projecten

De voordelen van een bitumen dakbedekking van onze specialisten in Breda

Een bitumen dakbedekking laten leggen bij uw woning in regio Breda, Etten-Leur en Roosendaal, kent vele voordelen. De dakbedekking is zowel aan te leggen op hellende als platte daken en is van goede kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van een levensduur van meer dan 25 jaar. Daarnaast is het materiaal volledig recyclebaar en is het te verkrijgen in diverse kleuren en type afwerkingen. Het materiaal kent daarbij een mechanische weerstand, waardoor het uitstekend bestand is tegen schokken of andere belastingen van buitenaf. Naast een bitumen dakbedekking, laat u ook een EPDM-dakbedekking of een kunststof dak bedekken in regio door onze dakdekkers in Roosendaal, Breda en Etten-Leur. Onze specialisten voeren een analyse van uw dak uit om zo enige mankementen aan het licht te brengen en u te adviseren welk materiaal voor uw dak geschikt is.

Neem contact met ons op voor uw dakbedekking

Heeft u interesse in het laten leggen van een bitumen dakbedekking bij uw woning in regio Breda, Roosendaal of Etten-Leur? Of wilt u meer informatie over ons bedrijf ? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)76-549 48 90 of een e-mail te sturen naar info@totaaldak.eu. We helpen u graag een totaaloplossing voor uw dakbedekking te realiseren.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

IVM drukte nemen wij tot 01-09-24 geen nieuwe projecten aan en plannen we geen aanvragen/opnames.Ook bieden we geen service inzet.Uitsluitend voor jaarlijkse dakinspecties op daken met garantie kunnen we afspraken inplannen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid