Ontwikkeld voor/door vakmensen

Vrijblijvende dakinspectie

Op de hoogte van nieuwste technieken

Home » Bitumineuze dak Breda

Een bitumineuze dak laten leggen door ons bedrijf uit Breda

Totaaldak is dé specialist in dakrenovatie en wij zijn dan ook uw ideale partner indien u uw bitumineuze dak wilt laten renoveren in regio Breda. Heeft u een bitumineuze dakbedekking en vindt u het hoog tijd om deze te laten vervangen of om verbeteringen aan te brengen? Onze dakdekkers staan graag voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons te allen tijde verzekerd van vakwerk voor uw bitumineuze dak!

Onze projecten

Uw bitumineuze dak laten renoveren door onze specialisten uit Breda

Wij bieden uiteenlopende diensten aan op het gebied van dakbedekking en -renovaties en zijn gespecialiseerd in verschillende soorten daken. Van nieuwbouw tot renovaties en kleine reparaties voor uw bitumineuze dak; ons bedrijf voert het graag uit. Het laten renoveren van uw bitumineuze dak is dan ook iets dat wij op vakkundige wijze doen, evenals de renovatie van shingles (dit zijn bitumineuze dakleien) in de gehele omgeving van Breda en daarbuiten. Doordat bitumineuze daken tegenwoordig gemaakt worden met gemodificeerde bitumen, zijn ze relatief duurzaam en heeft u er dus lang plezier van. Toch kan er uiteraard slijtage optreden. Dan is het verstandig om uw bitumineuze dak te laten renoveren. Wij zorgen er graag voor dat uw dak weer als nieuw is!

Benader ons voor renovaties of onderhoud

Bitumineuze dakbedekking komt vooral voor bij platte daken. Het laten renoveren van platte daken is gelukkig een van onze specialiteiten. Naast dakrenovaties verzorgen wij ook graag onderhoudswerkzaamheden voor uw dak. Benader ons daarom om uw bitumineuze dak te laten renoveren en onze professionals uit Breda voorzien u van een oplossing op maat. Heeft u vragen? Stel ze dan via +31(0)76-549 48 90 of info@totaaldak.eu.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

IVM drukte nemen wij tot 01-09-24 geen nieuwe projecten aan en plannen we geen aanvragen/opnames.Ook bieden we geen service inzet.Uitsluitend voor jaarlijkse dakinspecties op daken met garantie kunnen we afspraken inplannen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid