Ontwikkeld voor/door vakmensen

Vrijblijvende dakinspectie

Op de hoogte van nieuwste technieken

Home » Bitumineuze dak laten renoveren

Bitumineuze dak laten renoveren

Totaaldak is dé specialist in dakrenovatie en wij zijn dan ook uw ideale partner indien u uw bitumineuze dak wilt laten renoveren. Heeft u een bitumineuze dakbedekking en vindt u het hoog tijd om deze te laten vervangen of om verbeteringen aan te laten brengen? Onze dakdekkers uit Breda staan graag voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons te allen tijde verzekerd van vakwerk.

Onze projecten

Door uw bitumineuze dak te laten renoveren, is deze weer als nieuw

Wij bieden uiteenlopende diensten aan op het gebied van dakbedekking. Van nieuwbouw tot renovaties en kleine reparaties; ons bedrijf het graag uit. Het laten renoveren van uw bitumineuze dak is dan ook iets dat wij op vakkundige wijze doen, evenals de renovatie van shingles (dit zijn bitumineuze dakleien). Doordat bitumineuze daken tegenwoordig gemaakt worden met gemodificeerde bitumen, zijn ze relatief duurzaam en heeft u er dus lang plezier van. Toch kan er uiteraard slijtage optreden en dan is het verstandig om uw bitumineuze dak te laten renoveren. Wij zorgen er graag voor dat uw dak weer als nieuw is.

Benader ons voor renovaties of onderhoud

Bitumineuze dakbedekking komt vooral voor bij platte daken en laat het renoveren van platte daken een van onze specialiteiten zijn. Naast dakrenovaties verzorgen wij ook graag onderhoudswerkzaamheden voor uw dak. Benader ons daarom om uw bitumineuze dak te laten renoveren of voor dakonderhoud, en onze professionals uit Breda voorzien u van een oplossing op maat. Heeft u vragen? Stel ze dan via +31(0)76-549 48 90 of info@totaaldak.eu.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

IVM drukte nemen wij tot 01-09-24 geen nieuwe projecten aan en plannen we geen aanvragen/opnames.Ook bieden we geen service inzet.Uitsluitend voor jaarlijkse dakinspecties op daken met garantie kunnen we afspraken inplannen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid