Ontwikkeld voor/door vakmensen

Vrijblijvende dakinspectie

Op de hoogte van nieuwste technieken

Home » Dakdekker Tilburg

Dakdekker uit Breda, nabij Tilburg

Bent u op zoek naar een dakdekker die actief is in de omgeving van Tilburg? Dan is Totaaldak, gevestigd in Breda, dé professional die u zoekt. Ons dakbedekkingsbedrijf is al sinds 1985 actief in onder meer Tilburg, Roosendaal en Dordrecht. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij te allen tijde in staat de juiste oplossing voor u te vinden. Of het nu om een kleine reparatie aan uw dak gaat, om nieuwbouw of om een volledige dakrenovatie; onze dakdekkers staan voor u klaar.

Onze projecten

Een ervaren dakdekker, actief in onder meer Roosendaal, Tilburg en Dordrecht

Wij hebben in de loop der jaren al diverse klanten voorzien van een mooi dak dat jarenlang meekan. Of u nu in de omgeving van Dordrecht, Tilburg of Roosendaal woont, onze dakdekker komt graag bij u langs. Onze dienstverlening is erg breed en divers. Verschillende bedrijven, woningcorporaties en -beheerders profiteren van onze werkzaamheden, maar ook particuliere huishoudens kunnen bij ons terecht. Hierbij voorzien wij u te allen tijde van een dakbedekkingssysteem van de allerbeste kwaliteit.

Een professionele werkwijze voor dakreparatie of -renovatie

Wanneer u ons dakbedekkingsbedrijf inschakelt, bent u voorzien van een professionele werkwijze. Allereerst onderzoeken we uw dak uitvoerig tijdens een geheel vrijblijvende dakinspectie. Op die manier weten we waar de eventuele mankementen zitten. Vervolgens bedenken onze experts een oplossing voor het verhelpen hiervan. Dit kan een kleine reparatie betekenen, maar ook volledige dakrenovatie is een oplossing. Hierna creëren wij een totaalconcept voor uw dakbedekkingssysteem en voeren wij eventuele bouwkundige werkzaamheden voor u uit. Volgens deze methode heeft ons dakbedekkingsbedrijf al diverse daken in bijvoorbeeld Tilburg, Dordrecht en Roosendaal van een kwalitatief dakbedekkingssysteem voorzien.

 

Ieder type dakbedekking is in goede handen bij ons

Wanneer u ons als dakdekker inschakelt voor uw pand in Roosendaal, Tilburg of Dordrecht, kiest u voor een bedrijf met een ruim aanbod aan diensten. Ons dakbedekkingsbedrijf is namelijk gespecialiseerd in dakreparaties en -renovaties bij verschillende typen daken. Heeft u bijvoorbeeld een kunststof dak of zinken dak? Of heeft u juist een heel ander soort dakbedekking, bijvoorbeeld met shingles? Het maakt ons dakbedekkingsbedrijf niet uit, wij zorgen graag voor de juiste oplossing voor uw pand in Tilburg, Roosendaal of Dordrecht. Van geheel platte tot wat meer hellende daken, onze professionals zorgen voor een oplossing op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

IVM drukte nemen wij tot 01-09-24 geen nieuwe projecten aan en plannen we geen aanvragen/opnames.Ook bieden we geen service inzet.Uitsluitend voor jaarlijkse dakinspecties op daken met garantie kunnen we afspraken inplannen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid