Ontwikkeld voor/door vakmensen

Vrijblijvende dakinspectie

Op de hoogte van nieuwste technieken

Home » EPDM-dakbedekking in Breda

EPDM-dakbedekking in Breda

Bent u op zoek naar een echte specialist die EPDM-dakbedekking kan aanleggen bij uw pand in regio Breda of Etten-Leur? Dan schakelt u Totaaldak in. Wij zijn gevestigd in Breda en realiseren een dakbedekking van EPDM die totaal zo’n 50 jaar meegaat. Door onze uitgebreide service op maat weten wij een volledige oplossing voor uw dakbedekking te creëren, waardoor u jaren plezier beleeft van onze dakbedekking. Onze specialisten werken met de meest recente en geavanceerde technieken, zodat wij enkel dakbedekking van hoogwaardige kwaliteit aanleveren. Voor een EPDM-dakbedekking door een echte expert die werkzaam is in regio Breda en Etten-Leur, schakelt u daarom ons bedrijf in.

Onze projecten

Ontdek de voordelen van EPDM-dakbedekking voor uw pand in regio Breda of Etten-Leur

Een dakbedekking totaal van EPDM kent vele voordelen ten opzichte van materialen als kunststof of bitumen. De relatief lage prijs van het materiaal door de lange levensduur is voor veel mensen al een reden om dit type dakbedekking bij ons als dakdekker nabij Etten-Leur aan te schaffen. Daarnaast is het duurzame materiaal eenvoudig aan te leggen door het lichte gewicht, de flexibiliteit en de rekking van het materiaal. Verder is EPDM uv-bestendig en is het goed bestand tegen logen, zouten en zuren. Zo blijft het dak goed bestand tegen allerlei weersomstandigheden, micro-organismen en atmosferische invloeden en is het onderhoud minimaal. De dakbedekking totaal van EPDM is vooral geschikt voor het bedekken van platte daken, maar kan op iedere ondergrond en op ieder dak worden aangebracht. Voor uw pand in regio Breda of Etten-Leur is EPDM-dakbedekking daarom een uitstekende keuze!

Bel ons op en bespreek uw aanvraag voor een dakbedekking totaal van EPDM

Wilt u uw pand in regio Breda of Etten-Leur ook voorzien van een EPDM-dakbedekking? Of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op en stel uw vragen over een dakbedekking totaal van EPDM. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)76-549 48 90 of door een e-mail te sturen naar info@totaaldak.eu. We helpen u graag met een oplossing op maat voor uw dakbedekking!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

IVM drukte nemen wij tot 01-09-24 geen nieuwe projecten aan en plannen we geen aanvragen/opnames.Ook bieden we geen service inzet.Uitsluitend voor jaarlijkse dakinspecties op daken met garantie kunnen we afspraken inplannen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid