Ontwikkeld voor/door vakmensen

Vrijblijvende dakinspectie

Op de hoogte van nieuwste technieken

Home » Hellend dak renoveren

Hellend dak renoveren

Heeft uw woning of bedrijfspand een hellend dak en wilt u dit laten renoveren? Informeer dan naar de mogelijkheden van Totaaldak, gevestigd in Breda. Wij zijn al sinds 1985 actief als dakbedekkingsbedrijf. Al onze dakbedekkingssystemen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Doordat wij bekend zijn met de meest geavanceerde technieken, zijn wij in staat u te voorzien van een oplossing op maat.

Onze projecten

Uw hellend dak laten renoveren zorgt voor een verlenging van de levensduur

Een dakrenovatie vindt te allen tijde op zorgvuldige wijze plaats door onze dakdekkers uit Breda. Het renoveren van een hellend dak kost meer tijd dan de renovatie van een plat dak, desondanks draaien wij onze hand er niet voor om. U schakelt ons zowel in voor een kleine reparatie aan uw dakbedekking als voor een complete dakrenovatie. Of u nu dakpannen heeft liggen of dakshingles, wij zorgen voor een vakkundige renovatie. Zo zorgen we ervoor dat uw hellend dak weer in optimale staat is en de levensduur door het renoveren aanzienlijk verlengd wordt.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u ons inschakelen om uw hellend dak te laten renoveren? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij horen het graag van u. Informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar +31(0)76-549 48 90 of een e-mail te sturen naar info@totaaldak.eu. U kunt ook ons contactformulier invullen voor uw aanvraag. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

IVM drukte nemen wij tot 01-09-24 geen nieuwe projecten aan en plannen we geen aanvragen/opnames.Ook bieden we geen service inzet.Uitsluitend voor jaarlijkse dakinspecties op daken met garantie kunnen we afspraken inplannen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid