Ontwikkeld voor/door vakmensen

Vrijblijvende dakinspectie

Op de hoogte van nieuwste technieken

Home » Onderhoud dakbedekking Breda

Onderhoud van dakbedekking in regio Breda

Bent u op zoek naar een specialist in het onderhoud van dakbedekking in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Oosterhout? Ontdek dan wat Totaaldak voor u kan betekenen. Wij zijn een dakbedekkingsbedrijf uit Breda dat diverse onderhoudswerkzaamheden uitvoert voor zakelijke klanten en woningcorporaties. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor professionele service. Gaat het om een groot of klein dak? Een plat of hellend dak? Het maakt ons niet uit, wij voorzien u van een oplossing op maat voor uw dakonderhoud!

Onze projecten

Uitvoerig onderhoud van uw dakbedekking in regio Breda, Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout

Wanneer wij het onderhoud van de dakbedekking van uw pand in Breda, Roosendaal, Etten-Leur of Oosterhout verzorgen, profiteert u van onze vakkundige werkwijze. Allereerst voeren wij een gratis en geheel vrijblijvende dakinspectie voor u uit. Zo weten onze professionals hoe uw dak ervoor staat en sporen wij eventuele mankementen gemakkelijk op voor een optimale onderhoudsbeurt. Vervolgens gaan wij aan de slag met het onderhoud van uw dakbedekking. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde technieken om uw dak weer in de allerbeste staat te krijgen. Of wij nu kleine mankementen moeten verhelpen of juist uw complete dak onder handen moeten nemen, onze professionals verzorgen het hele traject op vakkundige wijze in de omgeving van Breda, Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout. Komen er uiteenlopende bouwkundige werkzaamheden bij kijken? Ook die worden uiteraard door ons bedrijf verzorgd.

Voor ieder type dak de juiste onderhoudswerkzaamheden

Wij bieden onderhoudswerkzaamheden van A tot Z aan. Hierbij profiteert u van onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Al sinds 1985 verzorgen wij het onderhoud van de dakbedekking van diverse klanten in de omgeving van Breda, Roosendaal, Oosterhout en Etten-Leur. Hierbij maakt het voor ons niet uit over welk type dak u beschikt. Wij voeren onderhoudswerkzaamheden en renovaties uit voor diverse soorten daken:

Het onderhoud of renovatie van uw type dak is in goede handen bij Totaaldak uit Breda!

Kom in contact met onze professionals

Wanneer u behoefte heeft aan onderhoud van uw dakbedekking van uw pand in Breda, Roosendaal, Oosterhout of Etten-Leur, horen wij het graag van u. Onze professionals komen dan snel bij u langs voor een dakinspectie en om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u direct met ons dakbedekkingsbedrijf in contact komen? Bel dan gerust naar +31(0)76-549 48 90 of stuur een e-mail naar info@totaaldak.eu.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

IVM drukte nemen wij tot 01-09-24 geen nieuwe projecten aan en plannen we geen aanvragen/opnames.Ook bieden we geen service inzet.Uitsluitend voor jaarlijkse dakinspecties op daken met garantie kunnen we afspraken inplannen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid