Ontwikkeld voor/door vakmensen

Vrijblijvende dakinspectie

Op de hoogte van nieuwste technieken

Home » Onderhoud dakbedekking Tilburg

Onderhoud van dakbedekking voor bedrijven in regio Tilburg

Bent u op zoek naar een specialist in het onderhoud van dakbedekking in de omgeving van Tilburg, Roosendaal, Dordrecht en Breda? Ontdek dan wat Totaaldak voor u kan betekenen. Wij zijn een dakbedekkingsbedrijf uit Breda dat diverse dakwerkzaamheden uitvoert voor zakelijke klanten en woningcorporaties. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor professionele service. Gaat het om een groot of klein dak? Een plat of hellend dak? Het maakt ons niet uit, wij voorzien u van een oplossing op maat!

Onze projecten

Uitvoerig onderhoud van uw dakbedekking in regio Tilburg, Breda, Roosendaal en Dordrecht

Dakonderhoud is erg veelomvattend. Wanneer wij het onderhoud van de dakbedekking van uw pand in Breda, Roosendaal, Dordrecht of Tilburg verzorgen, profiteert u van onze vakkundige werkwijze. Allereerst voeren wij een gratis en geheel vrijblijvende dakinspectie voor u uit. Zo weten onze professionals hoe uw dak ervoor staat en sporen wij eventuele mankementen gemakkelijk op. Vervolgens gaan wij aan de slag met het onderhoud van uw dakbedekking. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde technieken om uw dak weer in de allerbeste staat te krijgen. Of wij nu kleine mankementen moeten verhelpen of juist uw complete dak onder handen moeten nemen, onze professionals verzorgen het hele traject op vakkundige wijze. Komen er uiteenlopende bouwkundige werkzaamheden bij kijken? Ook die worden uiteraard door ons verzorgd.

Voor ieder type dak de juiste onderhoudswerkzaamheden

Wij bieden onderhoudswerkzaamheden van A tot Z aan. Hierbij profiteert u van onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Al sinds 1985 verzorgen wij het onderhoud van de dakbedekking van diverse klanten in de omgeving van Breda, Tilburg, Roosendaal en Dordrecht. Hierbij maakt het voor ons niet uit over welk type dak u beschikt. Heeft u een plat dak, of juist een hellend dak? En heeft u een kunststof dak, een dak met dakpannen of een dak met bitumineuze dakbedekking? Geen punt, het onderhoud is in goede handen bij Totaaldak uit Breda!

Kom in contact met onze professionals

Wanneer u behoefte heeft aan onderhoud van uw dakbedekking van uw pand in Dordrecht, Tilburg, Roosendaal of Breda, horen wij het graag van u. Onze professionals komen dan snel bij u langs voor een dakinspectie en om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u direct met ons dakbedekkingsbedrijf in contact komen? Bel dan gerust naar +31(0)76-549 48 90 of stuur een e-mail naar info@totaaldak.eu.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

IVM drukte nemen wij tot 01-09-24 geen nieuwe projecten aan en plannen we geen aanvragen/opnames.Ook bieden we geen service inzet.Uitsluitend voor jaarlijkse dakinspecties op daken met garantie kunnen we afspraken inplannen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid