Home » Over ons

Over ons

Totaaldak bestaat sinds 1985 en is sindsdien bezig met het verbeteren van daken. Totaaldak is de oplossing voor problemen op het dak. Van nieuwbouw, renovatie tot kleine reparatie aan uw dak, wij zijn van alle markten thuis.

Als professioneel dakdekkersbedrijf onderzoeken we met zorg ieder dak om zo tot de juiste oplossing te komen. Een totale opsomming van onze werk is te vinden bij de werkzaamheden. Dat onze goede prijs-kwaliteitsverhouding velen aanspreekt, uit zich in tevreden klanten, die ook na vele jaren nog steeds een beroep doen op de deskundigheid en vakmanschap van Totaaldak Dakbedekking BV.
Hieronder ziet u een foto van Totaaldak oprichter John van Haperen op 17 jarige leeftijd (1965) , Toen al werkzaam in de dakbedekking! Sinds 2001 runt hij Totaaldak samen met zijn zoon John van Haperen Jr.

Onze projecten

Neem vrijblijvend contact met ons op!

IVM drukte nemen wij tot 01-09-24 geen nieuwe projecten aan en plannen we geen aanvragen/opnames.Ook bieden we geen service inzet.Uitsluitend voor jaarlijkse dakinspecties op daken met garantie kunnen we afspraken inplannen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid