Ontwikkeld voor/door vakmensen

Vrijblijvende dakinspectie

Op de hoogte van nieuwste technieken

Home » Plat dak renoveren

Plat dak renoveren

Acht u het noodzakelijk om uw plat dak te laten renoveren? Dat is een verstandige keuze, aangezien u met een renovatie de levensduur van uw plat dak verlengt. Voor een vakkundige dakrenovatie schakelt u Totaaldak in. Wij zijn gevestigd in Breda en van hieruit voorzien wij diverse panden al ruim 35 jaar van een kwalitatief dak dat jarenlang meegaat. U heeft dus een betrouwbare partner aan ons als u ons uw plat dak laat renoveren.

Onze projecten

  • Uw plat dak laat u renoveren door onze professionals

    Uw dakbedekking gaat wellicht al een aantal jaren mee en u bent hier zeer tevreden over. Toch ontstaan er na verloop van tijd wellicht enkele mankementen aan het dak. Een renovatie aan uw plat dak van Totaaldak is dan een goede oplossing. Onze dakdekkers nabij Etten-Leur renoveren uw plat dak volgens een totaalplan. Dit houdt in dat wij alle mogelijke bouwkundige werkzaamheden voor u uitvoeren. Bij de renovatie van uw plat dak maakt het ook niet uit welk materiaal dakbedekking u gebruikt. Wij renoveren uw dak bijvoorbeeld als uw dak voorzien is van een van de volgende materialen:

Schakel ons in voor een renovatie aan uw plat dak

Wilt u graag uw plat dak laten renoveren door onze experts uit Breda? Of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Laat het ons gerust weten. U schakelt ons eenvoudig in voor deskundig advies of voor een renovatie van uw plat dak op maat. Hiervoor belt u naar +31(0)76-549 48 90 of stuurt u een e-mail naar info@totaaldak.eu.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

IVM drukte nemen wij tot 01-09-24 geen nieuwe projecten aan en plannen we geen aanvragen/opnames.Ook bieden we geen service inzet.Uitsluitend voor jaarlijkse dakinspecties op daken met garantie kunnen we afspraken inplannen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid