Ontwikkeld voor/door vakmensen

Vrijblijvende dakinspectie

Op de hoogte van nieuwste technieken

Home » Shingles laten renoveren

Shingles laten renoveren

Heeft u shingles op het dak liggen en wilt u deze laten renoveren? Dan laat u dit het liefst over aan een specialist. Totaaldak, gevestigd in Breda, staat graag voor u klaar. Wij zijn al sinds 1985 gespecialiseerd in het verbeteren van daken. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een optimale renovatie uit te voeren.

Onze projecten

De shingles op uw dak eenvoudig en snel laten renoveren

Steeds meer woningen en panden in Nederland beschikken inmiddels over shingles. Het zijn lichte, bitumineuze dakleien die erg gemakkelijk aan te brengen zijn – sneller dan normale bitumineuze dakbedekking. Wanneer u over een dak met shingles beschikt, kunt u deze op deskundige wijze laten renoveren door onze dakdekkers. Wij voorzien diverse bedrijfspanden én particuliere woningen van een dak van hoogwaardige kwaliteit.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een specialist in dakrenovatie omdat u de shingles op uw dak wilt laten renoveren? Ontdek dan wat Totaaldak uit Breda voor u kan betekenen. Als onderdeel van onze dienstverlening ontzorgen wij u van A tot Z bij een dakrenovatie en de bijbehorende werkzaamheden. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31(0)76-549 48 90 of te e-mailen naar info@totaaldak.eu. Tevens is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

IVM drukte nemen wij tot 01-09-24 geen nieuwe projecten aan en plannen we geen aanvragen/opnames.Ook bieden we geen service inzet.Uitsluitend voor jaarlijkse dakinspecties op daken met garantie kunnen we afspraken inplannen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid