Ontwikkeld voor/door vakmensen

Vrijblijvende dakinspectie

Op de hoogte van nieuwste technieken

Home » Zinken dak laten renoveren

Zinken dak laten renoveren

Beschikt u over een zinken dak en wilt u dit laten renoveren? Dan is het wel zo verstandig om dit te laten doen door een professional. Totaaldak staat graag voor u klaar. Wij zijn een dakbedekkingsbedrijf dat beschikt over verschillende vakmensen die gespecialiseerd zijn in dakrenovatie. Verder hebben wij de nodige kennis van de nieuwste technieken, zodat we u kunnen voorzien van de allerbeste oplossing.

Onze projecten

Wij zijn hét adres als u uw zinken dak wilt laten renoveren

Al sinds 1985 richt ons dakbedekkingsbedrijf in Breda zich op het verbeteren van daken in de regio. Dakreparaties en complete dakrenovaties behoren tot onze specialiteiten. Wanneer u uw zinken dak wilt laten renoveren, zit u dan ook helemaal goed bij ons. Een zinken dak is erg onderhoudsvriendelijk én het gaat lang mee. Desondanks is het nooit helemaal uit te sluiten dat er mankementen ontstaan en u uw zinken dak moet laten renoveren. Wij zorgen dat dit op zorgvuldige wijze gebeurt. Of het nu om een renovatie van een plat of een hellend dak van zink gaat, onze vakmensen staan voor u klaar.

Deel uw wensen met ons

Laat het ons weten indien u uw zinken dak wilt laten renoveren. De vakmensen van Totaaldak, gevestigd in Breda, staan graag voor u klaar. Neem direct contact met ons op en deel uw wensen met ons. Heeft u vragen over onze werkzaamheden? Stel ze dan via +31(0)76-549 48 90 of info@totaaldak.eu.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

IVM drukte nemen wij tot 01-09-24 geen nieuwe projecten aan en plannen we geen aanvragen/opnames.Ook bieden we geen service inzet.Uitsluitend voor jaarlijkse dakinspecties op daken met garantie kunnen we afspraken inplannen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid